Ota sähköiset taloushallinnon työkalut käyttöösi – vastineeksi saat reaaliaikaisen tulos- ja talousseurannan hyödyt

Ota yhteyttä >>

Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-projektien sekä -konsultoinnin ja palveluiden tarjoaja. Suomessa Visma palvelee jo yli 50 000 asiakasta yli 1000 asiantuntijan voimin. Olemme Visma Software Oy:n Certified Partner, ensisijaisena toimialueena Satakunta. 


Saat kauttamme yrityksesi tarpeisiin soveltuvat työkalut sähköiseen taloushallintoon tai kiinteistöhallinnon tueksi. Saat meiltä avun myös verkkolaskutukseen sekä ostolaskujen kierrätyksen ja hyväksynnän rutiineihin. Sovellukset ovat valtaosin saatavilla myös pilvipalveluiden muodossa. 


Ota yhteys, käymme mielellämme kanssanne läpi eri vaihtoehtojen soveltuvuudet yrityksenne tarpeisiin. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan.


Ota siis yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluistamme!

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallintaan suunniteltu pilvipalvelu, jonka avulla useat päivittäiset taloushallinnon rutiinityöt saadaan automatisoitua. Visma Fivaldilla hoituu kirjanpito, laskutus, myyntireskontra, ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä, ostoreskontra, palkanlaskenta ja maksuliikenne samassa järjestelmässä, reaaliaikaisesti.


Visma Fivaldin kiinteistönhallinnan palvelut tarjoavat kokonaisratkaisun isännöintiyritykselle. Visma Fivaldi tarjoaa ratkaisut myös taloushallinnon ulkoistajalle: asiakas voi käyttää tilitoimiston järjestelmää tai vaihtoehtoisesti tilitoimiston työntekijä voi käyttää asiakkaan omaa Fivaldia.

Visma Nova

Visma Nova on tuhansien pk-yritysten käyttämä monipuolinen, mutta myös helppokäyttöinen sähköisen taloushallinnon kokonaisjärjestelmä. Visma Nova voidaan asentaa joko omalle palvelimelle tai käyttää pilvipalveluna. Visma Novan eri moduulit kattavat lähes kaikki talous-, henkilöstö- ja materiaalihallinnon tarpeet.


Kuukausimaksullisena käytettävä Visma Nova mahdollistaa ennustettavan kuluseurannan, jolloin ohjelmistoa on helppo laajentaa yrityksen muuttuvien tarpeiden mukaisesti joko uusien sovellusten aktivoinnilla tai käyttäjämäärän muuttuessa.