Taloushallinnon ja tietotekniikan palvelut lähelläsi

Ota yhteyttä >>

Olemme tehneet järjestelmätoimituksia ensisijaisesti Satakunnan talousalueella jo 1990-luvulta lähtien. Kokemusta on kertynyt yksittäisen pk-yrityksen tai tilitoimistoyrittäjän laite- ja ohjelmistoratkaisusta useamman käyttäjän kokonaisjärjestelmiin. Nykyaikaiset sähköiset ratkaisut pilvipalveluna tai sovellusvuokrauksena ovat arkipäivää ja normaaleja toteutuksia.


Palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmätoimitukset edellyttävät ehdotonta luotettavuutta ja niinpä myös tietoturva kokonaisuutena sekä vaitiolovelvollisuus on ollut kiinteä osa toimintaamme aivan alkumetreiltä lähtien. Tarjoamme aina neuvotteluiden pohjalta valittua asiakkaalle soveltuvaa laite- tai/ja ohjelmistokokonaisuutta, jossa on myös laajentamisvaraa.


Koulutukset ja käyttöönotot aina sopimuksen mukaan. Koulutus voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Edustamiamme ohjelmistoja:

Visma Software Oy


Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-projektien sekä -konsultoinnin ja -palveluiden tarjoaja. Suomessa Visma palvelee jo yli 50 000 asiakasta yli 1000 asiantuntijan voimin. Olemme Visma Software Oy:n Certified Partner, ensisijaisena toimialueena Satakunta. Saat kauttamme yrityksesi tarpeisiin soveltuvat työkalut sähköiseen taloushallintoon tai kiinteistöhallinnon tueksi. Saat meiltä avun myös verkkolaskutukseen sekä ostolaskujen kierrätyksen ja hyväksynnän rutiineihin. Sovellukset ovat valtaosin saatavilla myös pilvipalveluiden muodossa.


Ota yhteys, käymme mielellämme kanssanne läpi eri vaihtoehtojen soveltuvuudet yrityksenne tarpeisiin. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan.

Unes Oy


Unes Isännöinti on markkinoiden monipuolisimpaan kastiin kuuluva tehokas sovellus isännöitsijälle. Järjestelmä on mahdollista saada nyt myös pilvipalveluna.
Unes Kiinteistönhuolto on Isännöintisovelluksen kanssa yhteensovitettu työkalu mm. kiinteistönhoitoyrityksille. Unes-ohjelmistoja käyttää jo yli 800 tili- tai isännöintitoimistoa, kuntaa, kaupunkia, kiinteistösijoittajaa, ym.


Tarjoamme sovelluksen käyttöönoton ja peruskoulutuksen lisäksi konsultointia ja tukipalveluita järjestelmän päivittäisen käytön tueksi. Meillä on jo useita asiakasreferenssejä Unes-ohjelmistoja käyttävistä asiakkaista Satakunnassa. Ota yhteyttä, jos olet isännöintialan ammattilainen ja tarvitset helppokäyttöistä sovellusta vuokrien tai vastikkeiden seurantaan!

F-Secure Oy


Kukaan ei tunne kyberturvallisuutta yhtä hyvin kuin F-Secure. Jo kolmen vuosikymmenen ajan F-Secure on innovoinut kyberturvan alalla ja puolustanut kymmeniätuhansia yrityksiä sekä miljoonia ihmisiä. Voittamattomalla kokemuksellaan päätelaitteiden suojauksessa sekä tietoturvauhkien tunnistamisessa että ongelmatilanteiden ratkaisussa 


F-Secure suojaa yrityksiä ja kuluttajia kaikessa aina edistyneistä kyberhyökkäyksistä ja tietomurroista laajamittaisiin kiristysohjelma-epidemioihin. F-Securen edistynyt teknologia yhdistää koneoppimisen ja maailmankuulun tietoturvalaboratorion asiantuntemuksen yhdeksi kokonaisuudeksi nimeltä Live Security.

F-Secure Protection Service For Business on markkinoiden paras ja monipuolisin tietokoneet, mobiililaitteet ja palvelimet kattava tietoturvaratkaisu. Se on suunniteltu vastaamaan haastaviin yrityksen tietoturvatarpeisiin, mutta ei vaadi merkittäviä ylläpito- tai hallintatoimia. Se suojaa kaikki päätelaitteesi tietoturvauhkilta, kuten haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Ratkaisu tarjoaa tietoturvaa kaikille laitteille: Windows- ja Mac-tietokoneille, iOS- ja Android-älypuhelimille sekä erilaisille palvelinympäristöille.

Edustamiamme Visman ohjelmistoja ovat mm:

 • Visma Nova, helppokäyttöinen ja kattava talouden kokonaisjärjestelmä asp-ratkaisuna tai omalle palvelimelle asennettuna.
 • Visma Document Center, Visma Novan kanssa saumattomasti toimiva selainpohjainen ostolaskujen tarkastus- ja hyväksyntäjärjestelmä.
 • Visma Fivaldi, selainkäyttöinen pilvipalveluna toimiva kustannustehokas ratkaisu sekä talous- että kiinteistöhallintoon.
 • Visma.net, nykyaikainen selainkäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jossa jokapäiväiset toiminnot ovat pitkälti automatisoituja.
 • Visma Payroll, uuden ajan nykyaikainen palkanlaskenta ja henkilöstönhallintakokonaisuus.

Unes-ohjelmiston ominaisuuksia:

 • taloyhtiön ja kiinteistön perustiedot, sekä lainatiedot
 • isännöitsijän todistus, energiatodistus, verolomake 102 ja vuosi-ilmoitus
 • huoneistojen perustiedot ja pohjakuvan liitettävyys
 • tilisiirrot, vastikkeet, vuokrat, laskut ja muistutukset
 • suoraveloitus, Finvoice ja eKirje
 • vuokrasopimus (asuin- ja liikehuoneisto sekä autopaikka)
 • kirjanpitoliittymiä (myös itse määriteltävissä).